Інгредієнти:
- М’яке вершкове масло – 60 г
- Цукровий пісок – 25 г
- Яєчні жовтки – 1 штука
- Гаряче молоко – 15 г
- Борошно – 65 г
- Розпушувач – 3 г
- Кукурудзяний крохмаль – 60 г
- Варена згущене молоко – 100-150 г
Приготування:
У мисочку викладаємо вершкове масло, цукор і змішуємо лопаткою до однорідності.
Додаємо яєчний жовток і перемішуємо віночком. Наливаємо гаряче молоко, перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяний крохмаль, змішуємо лопаткою і потім потрібно замісити тісто.
Перекладаємо тісто на пергамент, накриваємо пергаментом і розкочуємо в пласт. Ставимо в морозильну камеру на 15 хв.
Знімаємо пергамент і вирізаємо кружечки. Кладемо на лист з пергаментом і випікаємо 10 хвилин, при температурі 175 градусів.
Половину кружечків перевертаємо. Варене згущене молоко кладемо в кондитерський мішок і вливаємо на перевернуті кружечки.
Потім накриваємо не перевернутими кружальцями і подаємо до чаю!
Смачного!