Готується така страва із простих продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Гриби – 200 г
- Куряча грудка – 250 г
- Цибуля – 1 штука
- Чорний перець та сіль
- Вершкове масло – 20 г
- Сметана – 100 г
- Паприка – 2 штуки
- Сир – 100 г
Приготування:
Гриби дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії.
Курячі грудки нарізаємо на маленькі шматочки, цибулю дрібненько нарізаємо і відправляємо все в сковороду до грибів. Додаємо солі, перцю та розмішуємо.
Кладемо шматочок вершкового масла, розмішуємо і обсмажуємо все до золотистості.
Викладаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо в миску (даємо охолонути).
Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо насіння.
У начинку, що остигнула, натираємо сир на великій тертці і розмішуємо.
Кладемо начинку в перці і перекладаємо у форму, змащену олією. Зверху поливаємо сметаною і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Потім зверху кладемо натертий сир і запікаємо ще 5 хвилин при 200 градусах.
Смачного!