Нове

З чим носити чорні штани, щоб не виглядати нудно: ТОП-4 стильні образи

Як вам погода? З такими калюжами будь-який світлий низ протипоказаний! Інша річ — чорні штани. Але як їх стилізувати, щоб кожен день виглядати ідеально та (що найголовніше) різноманітно?

Переконайтеся, що фасон брюк є виграшним для вашого типу фігури. Я покажу найпопулярніші моделі та модні поєднання з ними – і у вас знову з’явиться натхнення надіти їх!

Чорний – ахромат, тобто нейтральний колір, який поєднується з усіма кольорами. Пропоную експериментувати із акцентними відтінками!

Чорні штани скінні

Штани “цигарки” або “скінні” – класичний силует, який можна вписати в сучасний образ.

Спробуйте поєднувати їх із об’ємним верхом: светром, сорочкою оверсайз, вільного крою жакетом. Підійде і одна з трендових блузок, які зараз можна купити за безцінь – так ви підкреслите свою витонченість та жіночність.

Чорні штани палаццо

Це стійкий тренд. Завищена талія, глибокі складки та довжина до підлоги витягують та підкреслюють стрункість фігури.

Носіть як із повсякденними речами та взуттям на плоскому ходу, так і з елегантним верхом для створення вечірнього образу.

Шкіряні штани

Тренд на нульові змушує модниць годинами ходити по магазинах у пошуках ідеальних шкіряних штанів. Вони можуть бути з лакової шкіри, матової або з тисненням під рептилію.

Прямого крою, карго або обтислі – всі ці моделі додадуть гостроти стилю. Ідеальне поєднання — із взуттям на високих підборах, жакетом із широким плечем, сорочкою бойфренда або прозорим гіпюром. Якщо хочете більш стриманий варіант, надягайте вільний светр і додавайте прикраси з металу.

Чорні штани карго

Ультрамодні штани з місткими кишенями та високою талією, деталями та цікавою фурнітурою створюють новий образ романтичної та амбітної героїні у парадигмі сучасного суспільства.

Бажаєте додати зухвалості? Одягайте корсет – він зараз на піку популярності. Я вибрала б модель у східному стилі з декоративними строчками або класику, що підкреслює фігуру. Обтислий топ і жакет теж створять екстравагантний лук і допоможуть привернути до себе увагу!

Головне пам’ятати: сьогодні у тренді інтелектуальний та комфортний гардероб. Якщо вам зручно, то виглядаєте ви розкішно!

Нове

Популярне