Сьогодні ділюся з Вами рецептом вершкової пасти з грибами та курячим філе.
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 200 г
- Сіль та чорний перець – на свій смак
- Гриби – 250 г
- Цибуля – 1 штука
- Помідор – 1 штука
- Сметана – 200 г
- Вода – 100 г
- Відварені спагеті – 150 г
- Петрушка – для подачі
Приготування:
Куряче філе нарізаємо на шматки невеликого розміру і перекладаємо в сковорідку смажитися на соняшниковій олії. Посипаємо сіллю, перцем та розмішуємо.
Гриби нарізаємо і обсмажуємо на чистій сковорідці з олією. Додаємо подрібнену цибулю, розмішуємо. Додаємо нарізані помідори, солимо та розмішуємо. Додаємо підготовлену грудку, перемішуємо.
Кладемо сметану, заливаємо водою і добре розмішуємо. Додаємо сіль, перець, перемішуємо.
Насипаємо відварені спагеті та добре змішуємо. Перед подачею посипаємо подрібненою петрушкою.
Смачного!