Додаю один продукт, який надає бутербродам чудового смаку. Швидкі, соковиті гарячі бутерброди. Суміш для них готується легко та з простих продуктів. І варіантів можна вигадати безліч. Це ситні, ароматні та дуже смачні бутерброди. Подавати їх можна в гарячому або охолодженому вигляді на сніданок, як перекус або як закуску.
Інгредієнти:
- 120 г ковбаса
- 80 г шинка
- 120 г сир (твердий)
- 6 скибочок хліб
- 5 штук. огірки мариновані
- 3 ст. л. сметана
- 1 ч. л. гірчиця
- за смаком зелень (кріп, зелена цибуля)
- за смаком мелений перець
Приготування:
Бутерброди можна готувати з будь-якого готового м’яса (запечене, смажене) або будь-яких ковбасних виробів (у мене шинка і варено-копчена ковбаса). Нарізаємо соломкою та відправляємо в миску.
Солоні або мариновані огірки, як у мене, подрібнюємо соломкою. Додаємо дрібно натертий сир (70 г). Доповнюємо дрібно нарізаними зеленою цибулею та кропом.
Додаємо сметану, гостру гірчицю та чорний перець. Така заправка чудово поєднується з продуктами.
Перемішуємо та суміш для бутербродів готова. Вона соковита і дуже смачна. Огірки дають чудовий смак.
Готову суміш викладаємо на скибочки хліба.
Зверху посипаємо залишками сиру та запікаємо в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів, близько 15 хвилин. Сир розплавиться, а хліб стане хрумким.
Гарячі бутерброди одразу подаємо на стіл. Соковита та ароматна начинка, хрумкий хліб – це неймовірно смачно.
Смачного!!!