Нове

Тренди манікюру весни 2022: топ-10 ідей модного та цікавого покриття

Зміна сезону завжди означає надію на добрі зміни. Здається, все цьому сприяє: сонечко на вулиці піднімає настрій і допомагає відволіктися від новин, плюсова температура дарує можливість одягати пальто і плащі, що чекали всю зиму свого часу, а ще хочеться нестримного шопінгу! У цих умовах просто необхідний наймодніший весняний манікюр! Розповімо про 10 головних трендів, щоб ви були на висоті.

Винний

Винний – це не тільки традиційний тренд осені, навесні відтінок не менш популярний. Цього сезону особливо затребуваний тон із шоколадними та ягідними нотами. Він може виступати як однотонний варіант, а може бути скомбінований з іншими кольорами, одне з найуспішніших поєднань – з негативним простором.

Золотий та жовтий

Радіємо сонцю та підтримуємо модні тенденції манікюру весна 2022! У моді монохромний золотий, якого можна досягти за допомогою втирання або світловідбивних гель-лаків, а також всі відтінки жовтого – від кислотного до пастельного.

Синій електричний

Цей тренд з нами вже понад рік – electric blue сподобався дівчатам минулої весни, вони носили його влітку та взимку і не планують відмовлятися навесні! Наймодніший варіант – покрити синім кольором усі нігті, не комбінуючи з іншими відтінками.

Лайм

Лаймовий відтінок це такий перехід між 2 трендами: кислотно-жовтим і зеленим. Здається, що цей колір – саме втілення весни з її свіжістю та відродженням природи! Майте на увазі, якщо хочете зробити з цим кольором наймодніший манікюр – однотонні або різнокольорові варіанти хороші однаково.

Нюд

Нюд не виходить із топу трендів уже кілька років, здається, вже став такою ж позасезонною класикою, як червоний чи френч. Мода на природність – загальносвітова тенденція, звідси і затребуваність манікюру без манікюру. Красиво, ніжно, жіночно, універсально. З цим кольором можна робити манікюр на короткі, довгі або середні нігті – підходять усі варіанти.

Veri Perri

Ще в грудні 2021 року Pantone, Інститут кольору, визначив головний колір 2022 року – Very Peri. Це багатогранний фіолетовий відтінок на базі глибокого синього з домішкою червоного та фіолетового пігментів. Здається, він скрізь – у одязі, макіяжі, манікюрі.

Яскравий френч

Френч — така ж класика, як нюд та червоний, і дуже добре, що цей манікюр гнучко адаптується під тренди кожного сезону та року. Навесні 2022 у моді контрастний яскравий колір – наприклад, пастельна підкладка та неонові кінчики.

Тваринний принт

Ще одна тенденція, яка не здає позицій! Анімалістичний дизайн виглядає зухвало і соковито, найкраще поєднується з довгими нігтями та підходить у вигляді яскравих акцентів. Наприклад, у комбінації з negative space чи бежевим кольором.

Флористичний принт

А це саме сезонний тренд, який повертається щовесни. Березень, квітень, травень – це всілякі квіти. Підходять будь-які варіанти декору – за допомогою слайдерів, наклейок, стемпінгу, малювання, розпису.

Дизайн «перепелине яйце»

Ну і на завершення – наші улюблені цятки, які теж не перший місяць у моді. Один із найтрендовіших варіантів — поєднання ефекту перепелиного яйця з ніжними відтінками: Veri Perri, зеленим, блакитним, рожевим. Чудово підходить для нігтів будь-якої довжини.

Нове

Популярне