Нове

Даша Астаф’єва зізналася, що знову закохана і дуже щаслива

Українська знаменитість Даша Астаф’єва зовсім недавно розірвала стосунки з бізнесменом Артемом Кімом, після п’яти років спільного життя. Розрив був важким через фінансові махінації її цивільного чоловіка. Тому, деякий час Даша перебувала у депресії. Ще у лютому зірка наголошувала, що не планує нових відносин.

Днями у одному зі своїх інтерв’ю співачка зізналася, що у неї з’явився бойфренд. Вона щиро кохає свого нового обранця і почувається надзвичайно щасливою.

“Після останніх стосунків я собі сказала, що не буду нічого розповідати. Але скажу так, що я зараз дуже щаслива. Я відчуваю себе коханою і справжньою жінкою” – зазначила знаменитість.

Ім’я свого коханого зірка не розголошує. Схоже, вона зустріла його вже під час війни.

Слід зазначити, що Даша Астаф’єва активно займається волонтерською діяльністю і зазначає, що це приносить їй не аби яку радість. Вона відчуває себе потрібною і доброю людиною.

Астаф’єва зізнається, що втомлюється, допомагаючи щодня ЗСУ й тікаючим від війни, проте гордиться тим, що бореться з російським ворогом і наближає Україну до перемоги. Знаменитість гордо зазначає, що пишається бути українкою.

Нове

Популярне