Нове

Українські знаменитості записали відеозвернення з подякою українським військовим

Українські знамениті жінки у складі Маші Єфросиніної, Олі Полякової, Лесі Нікітюк, Даші Астаф’євої, Соні Плакидюк, Олени Кравець, Насті Каменських та Юлії Саніної записали зворушливе відео, в якому звернулися до українських військових, які мужньо боронять Україну від російських окупантів. Зірки подякували за їх силу та міць.

У своєму відео знаменитості розповідають, що розуміють, наскільки важко буває “у пеклі” в якому зараз перебувають військові на передовій. Вони чудово знають, що кожен з них пішов захищати, як своїх матерів, дружин та дітей, так і кожного незнайомого їм українця. Вони підтримують захисників словами вдячності і наголошують, що їх діти вже вчать вірші й малюють малюнки, аби гордо зустрічати їх з перемогою.

“Наші захисники! Наші ЗСУ! Ми так вдячні вам за те, що будучи в самому пеклі, ви захищаєте нашу землю й оберігаєте нас. Пишаємось вами! Віримо в вас! Подумки обіймаємо кожного! Молимось за вас всією Україною. І дуже чекаємо вашого повернення додому. Живими, здоровими, і з перемогою” – йдеться у підписі до допису.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Нове

Популярне