Нове

Фронтмен гурту “Антитіла” показав поліклініку в Харкові, яку обстріляли орки

Днями в інстаграмі Тараса Тополі з’явився новий допис, в якому він показав фотознімок, де він з іншими учасниками гурту “Антитіла” зображений на тлі поліклініки, яку розтрощили російські окупанти. Медичний заклад розташований на Північній Салтівці. Його було обстріляно військами РФ 25 березня.

Позаду нас розстріляна російськими мерзотами поліклініка на [Північній] “Салтівці. Таких обстріляних цивільних об’єктів – сотні по всій країні. Хотілося б сказати, що цим виродкам усе одно, у що та в кого стріляти, але це зовсім не так!” – написав Тарас Тополя.

Музикант заявляє, що російські війська спеціально нападають на цивільні об’єкти, щоб залякати український народ. Він називає росіян справжніми терористами, у яких немає ні честі, ні гідності, ні совісті й поготів.

Тополя розповів, що іноземці його часто запитують, чому зараз в україні на автомобілях волонтерів та медиків немає жодних позначок, а в руках мусить бути зброя. Він пояснює, що при наявності червоних хрестів на екіпажах, або інших позначок, якими заведено користуватися у всьому світі, “руSSкі мразі” розстріляють такі машини першими.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Taras Topolia (@tarastopolia)

Нове

Популярне