Нове

Топ-6 ніжних та витончених дизайнів манікюру, які збирають компліменти

У тренді простота, мінімалістичні малюнки і – увага – блиск! Ви здивовані? Ми теж!

Блискучі деталі

Невеликі металізовані наклейки, малюнки гелем з металевим ефектом, втирання або лиття – все буде актуальним у подібних дизайнах на нюдовій підкладці. Виглядає дуже свіжо і мило — головне, не переборщити! Пари нігтів на одній руці буде достатньо.

Сухоцвіти

Використання справжніх засушених квітів у манікюрі – естетика на любителя. Але, схоже, таких любителів стало багато — настільки, що виробники матеріалів для манікюру випустили гелі з таким квітковим наповненням. Виглядає як складний вітраж і відсилає до дизайну в корейському стилі.

Голографія на всі нігті

Раніше для такого ефекту використовувалися голографічні втирання, а нинішній сезон приніс гель-лаки з ефектом райдужного «котячого ока». На білій підкладці це виглядає дуже ніжно і ледь помітно, а на чорній проявляється розкішний розсип магнітних частинок.

Язики полум’я

Призабутий спосіб декорування вільного краю нігтя повертається. Виглядає неймовірно, особливо на пристойній довжині. І нинішнє полум’я зовсім не чорно-червоне: цієї весни обсяг «мов» промальовується пастеллю і окантовується білою гель-фарбою.

Тонкі хвилі

Ще один абстрактний дизайн у корейському стилі, який виконується дуже швидко та просто, а виглядає на мільйон. Його фішка в тому, що хвилі начебто перетікають з нігтя на ніготь, створюючи динаміку образу. Найкраще виглядає на світлій підкладці під матовим топом — але будьте готові до того, що такий манікюр буде бруднитися. Спиртові серветки для протирання – ваші найкращі друзі!

Френч з окантовкою

Якщо ви не можете вибрати, прямий френч хочеться або зворотний (дугу в зоні кутикули), придивіться до ідеї замкненого кільця по краю нігтя. Виглядає авангардно, сучасно та стильно. Матовий топ або глянсовий – вибирайте на власний смак.

Нове

Популярне