Нове

Вибираємо стрижку: головні зачіски літо 2022 року

Щоб наблизити хоч трохи літній настрій, ми вирішили познайомити вас із найяскравішими та стильними стрижками, які будуть актуальні вже наступного сезону. Залишайтеся з нами, ми порадимо вам, як додати родзинку до літнього іміджу.

Тренд на довге пряме волосся навряд чи когось здивує, адже розкішне густе і доглянуте волосся ніколи не виходило з моди. Якщо ваше волосся від природи в’ється, можна обійти стороною праски, які, так чи інакше, псують структуру волосся. У наш час існує безліч альтернатив праскам, наприклад кератинове випрямлення волосся або ботокс, який наповнює волосся живильними компонентами та вирівнює його. Власницям довгого волосся безмежно пощастило, адже вони можуть змінювати свою зачіску хоч щодня. Високий кінський хвіст, коси, пучок — і це лише мала частина трендових зачісок, які чудово підійдуть довговолосим красуням.

Наступний тренд – це ефектний видовжений та хвилястий боб. Середня довжина волосся та об’ємні кучері підходять багатьом сучасним панночкам незалежно від віку та форми обличчя. Даний варіант стрижки можна носити як з рівним проділом, так і косим. Другий варіант візуально додати вашій зачісці ефектний прикореневий об’єм.

Все-таки хто б що не говорив, але довжина волосся до плечей завжди виглядає красиво, жіночно і елегантно. Доглядати таку довжину досить легко. До речі, щодо зачісок, то для середньої довжини волосся можна придумати неймовірної краси сучасні зачіски.

Довговолосим красуням варто придивитися до неймовірно красивої та стильної стрижки «метелик». Сенс цієї стрижки полягає в правильно підстриженому шарі волосся.

Багатошарові стрижки також у тренді! Це справжній порятунок для тих красунь, яким завжди бракує обсягу у волоссі. Завдяки хаотичним пасмам різної довжини сучасні зачіски виглядають максимально виразно, об’ємно та ефектно. Створювати трендові укладання на такій стрижці буде суцільним задоволенням, а головне, що вони триматимуться максимально довгий проміжок часу.

Чіткий боб з рівним зрізом у класичному виконанні – ідеальна стрижка для леді, які завжди хочуть виглядати на всі 100%.

Кучеряве волосся в моді! Влітку 2022 року ви будете найстильнішою, якщо не приховуватимете природну красу вашого кучерявого волосся.

Прямі філірувані чубчики – тренд, який здатний ефектно підкреслити риси вашого обличчя. У жарку пору року ви просто зобов’язані «приміряти» на себе зачіску з тонким чубчиком, особливо якщо ваше волосся від природи рівне і важке.

Грайлива і просто дивовижна стрижка «піксі» з скуйовдженою потилицею і подовженим чубчиком — це саме те, що необхідно буде влітку 2022 року, щоб відчути себе на всі 100%.

Наступний тренд – це стильна стрижка середньої довжини з кучерявим волоссям і бешкетним чубчиком.

Нове

Популярне