Приготувати такий пиріг найпростіше. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Тісто
- Борошно – 270 г
- Розпушувач – 2 г
- Вершкове масло – 100 г
- Яйця – 2 штуки
- Цукор – 70 г
Крем
- Йогурт грецький – 450 г
- Крохмаль кукурудзяний – 20 г
- Цукрова пудра – 85 г
- Малина (або будь-які інші ягоди) – 250 г
Приготування:
У тарілку просіюємо борошно, додаємо розпушувач, натираємо на великій терці вершкове масло і перетираємо руками в крихту.
Додаємо яйця, цукровий пісок та замішуємо тісто. Розділяємо тісто на дві нерівні частини. Маленьку частину загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 45 хвилин. Більшу частину теж загортаємо в пакет і забираємо в холодильник на 30 хвилин.
У чисту тарілку викладаємо грецький йогурт, додаємо цукрову пудру, кукурудзяний крохмаль і перемішуємо віночком.
Застилаємо папером для випічки форму 18х24 сантиметри, викладаємо більшу частину тіста і розподіляємо по всьому дну.
Вливаємо крем, розрівнюємо. Зверху викладаємо ягоди (у мене малина, можна взяти будь-які).
Маленьку частину тіста натираємо на великій терці і відправляємо випікатися на 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!