Нове

MONATIK у свій день народження забажав миру в Україні

1 квітня відомому та мегапопулярному артисту української естради Дмитру Монатіку виповнилося 36 років.

У своєму інстаграмі співак поділився особистими переживаннями й зізнався, що у своє свято не почуває себе добре, його душа не на місці. Адже події, які почалися 24 лютого назавжди в пам’яті кожного українця закарбували цю зловіщу дату.

“Тому і весна не відчувається, на душі холодно, сиро і темно. Все, що раніше здавалося проблемою, виявилося безглуздою нісенітницею і дрібницею” – зазначив MONATIK.

Дмитро Монатік зазначив, що 1 квітня, у день його народження, у Варшаві відбудеться перший благодійний концерт під назвою “Доброго вечора, ми з України”, організатором якого є мультиартист. Також, він зазначив, що українські діячі культури активно ведуть боротьбу на сцені, яка в час війни стала їх фронтом. Кожен зайнятий надзвичайно важливою справою і робить перемогу України над прокремлівським ворогом на крок ближчою.

Співак щиро дякує всім за привітання, а охочих зробити йому подарунок, просить перерахувати кошти на підтримку дитячої лікарні “Охматдит”, яка щоденно продовжує рятувати дитячі життя, знаходячись під постійними обстрілами.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Нове

Популярне