Такий рецепт шоколадного пирога завжди рятує, коли потрібно приготувати швидко та смачно! Виходить дуже м’який та пишний пиріг.
Інгредієнти:
Тісто
- Борошно – 150 г
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 140 г
- Молоко (кімнатної температури) – 120 г
- Рослинна олія – 60 г
- Какао – 30 г
- Розпушувач – 8 г
Глазур
- Грецький йогурт – 100 г
- Цукор – 45 г
- Какао – 20 г
- Вершкове масло – 50 г
Приготування:
У глибоку миску додаємо яйця, цукор і перемішуємо міксером, одночасно вливаючи кімнатної температури молоко та олію.
Борошно, розпушувач, какао змішуємо і просіюємо в підготовлену яєчну суміш, змішуємо за допомогою міксера.
Вливаємо тісто у форму 18 сантиметрів і випікаємо 40 хвилин при температурі 175 градусів.
Робимо глазур за бажанням.
У невеликий сотейник викладаємо вершкове масло, грецький йогурт, цукор, какао і ставимо на повільний вогонь, готуємо до повного розчинення.
Поливаємо глазур зверху на готовий пиріг.
Смачного!