Сьогодні ділюся з Вами рецептом соковитих свинячих ребер у духовці. Виходять м’які, апетитні та дуже смачні! Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
- Свинячі реберця – 1,5 кілограма
- Сухий часник – 1/2 ч. ложки
- Сіль – 1 ч. ложка
- Коріандр – 1/2 ч. ложки
- Чорний перець – за смаком
- Соєвий соус – 4 ст. ложки
- Кетчуп – 3 ст. ложки
- Рослинна олія – 2 ст. ложки
- Гірчиця – 1 ч. ложка
- Мед – 1 ст. ложка
- Лимонний сік – 2 ст. ложки
Приготування:
У тарілку всипаємо сухий часник, сіль, коріандр та чорний перець. Вливаємо соєвий соус, додаємо кетчуп, олію, гірчицю, мед і лимонний сік. Все добре перемішуємо.
У чисту тарілку викладаємо свинячі реберця і вливаємо підготовлений маринад. Добре змішуємо, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12 годин.
Викладаємо реберця на лист, накриваємо фольгою і запікаємо 40 хвилин, при температурі 220 градусів. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!