Нове

Наталка Денисенко показала як спілкується з чоловіком у час війни

Раніше стало відомо, що чоловік української актриси Наталі Денисенко через напад Росії на Україну вирішив вступити до лав тероборони. Андрій Федінчик залишився в Києві, поки його дружина з сином переїхали у безпечне місце. Зараз чоловік перебуває на військових навчаннях, а з сім’єю спілкується через відеозв’язок.

У своєму інстаграмі Наталія поділилася фотознімком, який зробила під час розмови з коханим. Акторка зазначила, що ще до війни її чоловік говорив, що не задумуючись піде захищати державу, якщо це буде потрібно. Тоді Денисенко обурилася і заявила, що не пустить його. Знаменитість зазначила, що воювати мають ті, хто навчався на військових. Проте, Андрій заперечив дружині і зазначив, що, якщо всі матимуть такі переконання, що Україну не буде кому боронити. Наступного дня після нападу російського ворога Андрій Федитник подав заяву у тероборону.

“Я зовсім не засуджую тих чоловіків, які зараз оберігають своїх жінок або займаються іншою допомогою. Кожен воює, як може. Навіть ми, мами з дітьми, не сидимо без діла, бо розуміємо – це наша спільна війна, в ній немає жодного байдужого українця” – зазначила Наталя Денисенко.

Нове

Популярне