Таке печиво виходить ароматним, розсипчастим та дуже смачним! Готується на швидку руку і дуже легко.
Інгредієнти:
- Розм’якшене вершкове масло – 90 г
- Цукор – 80 г
- Яйце – 1 штука
- Борошно – 150 г
- Розпушувач – 2 г
- Ванілін – за смаком
Для прикраси (за бажанням):
- Молочний шоколад
- Горіхи (будь-які)
Приготування:
У велику тарілку викладаємо розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор і змішуємо віночком.
Додаємо яйце, ванілін на свій смак і знову перемішуємо.
Просіюємо борошно з розпушувачем та перемішуємо лопаткою.
Викладаємо по столовій ложці тіста на лист, застелений папером для випічки і зверху трохи притискаємо долонькою. Випікаємо п’ятнадцять хвилин, при температурі 180 градусів.
На водяній бані розтоплюємо молочний шоколад і за допомогою віночка розбризкуємо на печиво шоколад.
Подрібнюємо горіхи та посипаємо зверху на печиво.
Смачного!