Печиво виходить дуже ніжним, ароматним та смачним! Ділюсь простим і швидким рецептом, доступним кожному.
Інгредієнти:
- М’яке вершкове масло – 100 г
- Цукрова пудра – 50 г
- Лимонна цедра – 1 ч. ложка
- Борошно – 140 г
Крем
- Згущене молоко – 60 г
- Лимонний сік – 15 г
Приготування:
У глибоку тарілку викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо цукрову пудру, лимонну цедру і добре змішуємо все лопаткою.
Просіюємо борошно, змішуємо ложкою і замішуємо тісто.
Викладаємо тісто на пергаментний папір, зверху покриваємо пергаментним папером і розкочуємо в пласт. Заморожуємо п’ятнадцять хвилин.
Вирізаємо печиво і перекладаємо на лист (заздалегідь застелений папером для випічки). Випікаємо 12 хвилин, при температурі 175 градусів.
У чисту тарілку виливаємо згущене молоко, лимонний сік і перемішуємо. Переливаємо в кондитерський мішечок.
Готове печиво поливаємо кремом.