Апетитний, незвичайний, корисний та смачний салат з тунцем, квасолею та кукурудзою. Готується дуже швидко і просто (без варіння, проблем і зайвого клопоту). Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Червона цибуля – 1/2 штуки
- Лимонний сік – 1 столова ложка
- Консервована кукурудза – 200 г
- Консервована червона квасоля – 200 г
- Консервований тунець – 160 г
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль та чорний перець – за смаком
- Оливкова олія
Приготування:
Червону цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо в глибоку миску. Поливаємо цибулю лимонним соком.
Викладаємо консервовану кукурудзу, консервованого тунця та консервовану червону квасолю.
Пучок петрушки дрібно нарізаємо та відправляємо у миску до салату. Додаємо сіль, чорний мелений перець і заправляємо салат оливковою олією. Добре все перемішуємо і подаємо до столу!