Сьогодні ділюся з Вами рецептом приголомшливого салату з пекінської капусти з яблуком та волоськими горіхами. Готується дуже легко, швидко, а виходить просто смакота!
Інгредієнти:
- Пекінська капуста – 300 г
- Морква – 1 штука
- Яблуко – 1 штука
- Волоські горіхи – 30 г
- Лимонний сік – половина одного лимона
- Сіль та чорний мелений перець – на свій смак
- Оливкова олія – для заправки
Приготування:
Пекінську капусту дрібно шаткуємо і перекладаємо в глибоку тарілку. Додаємо натерту на великій терці моркву. Викладаємо тонко нарізане яблуко та поливаємо лимонним соком.
Волоські горіхи подрібнюємо ножем і додаємо до салату.
На свій смак додаємо сіль, чорний мелений перець і заправляємо салат оливковою олією. Добре перемішуємо всі інгредієнти і подаємо до столу!
Смачного!