Нове

Син Валерія Харчишина пішов у тероборону

Лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин розповів про свої переживання з початком війни і як змінилося життя музиканта та всієї його сім’ї.

У ефірі марафону “Єдиних новин” український співак розповів, що у перший день російського нападу просто не міг стримувати своїх сліз. проте, вже наступного дня він мужньо взяв себе в руки і повірив у перемогу над ворогом.

У непростий час військових дій Валерію з його старшим сином довелося добряче посперечатися. Адже, обидва вони хотіли вступати до лав територіальної оборони. Батько навіть хотів “перехитрити” сина, попросивши його відвезти молодших дітей у безпечне місце. Йому таки вдалося переконати хлопця це зробити, проте син Харчишина, виїхавши з Гостомеля, записався у тероборону в Житомирі.

Музикант розповідає, що зараз займається волонтерством у рідному місці. Він розвантажує автомобілі з гуманітарною допомогою.

“Ти розумієш, що ти на своєму місці та робиш щось для того, щоб ми перемогли” – розповів Харчишин в ефірі “Єдиних новин” і зазначив, що зараз кожна ланка ланцюга має працювати, аби якнайшвидше всім разом вдалося побороти зловісного російського ворога.

 

Нове

Популярне