Нове

Дмитро Дікусар, який вступив у тероборону, потрапив під авіаудар російськими ракетами

Раніше стало відомо, що український танцюрист Дмитро Дікусар з початком російського нападу на Україну вступив у лави тероборони. Знаменитість, як і деякі інші зіркові чоловіки, вирішив взяти до рук зброю і мужньо боронити свою державу від путінської навали.

14 березня на особистій сторінці інстаграму Дмитра з’явився допис, в якому танцюрист повідомив, що вночі разом з захисниками територіальної оборони він пережив авіаудар ворожих балістичних ракет.

Дікусар поділився фотознімком та відеозаписом з місця подій. Навколо дим, полум’я, спалені автівки та уламки. На фотознімку над розрухою високо майорить жовто-блакитний стяг, що вцілів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)

“Завдяки Богу, професіоналізму наших командирів і злагодженій роботі кожного солдата майже всім вдалося вибратися із цього пекла і швидко передислокуватися. Слава ЗСУ! Слава нації! Наш прапор підгорів, але витримав! – емоційно зазначив популярний танцюрист.

В коментарях підписники активно підтримують Дмитра, щиро дякують за його захист та зізнаються, що моляться за Збройні сили України і за Діму, зокрема.

Нове

Популярне