Нове

Соковиті курячі відбивні в духовці

Чудовий варіант м’ясної страви, який підійде на кожен день. Такі курячі відбивні, запечені в духовці, виходять надзвичайно смачними. Вони соковиті, дуже ніжні та чудово підходять до будь-якого гарніру та овочевих салатів.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 кг
  • яйця варені – 5 шт.
  • сир – 50 г
  • гірчиця зернами – 3 ч. л.
  • йогурт густий несолодкий – 2-3 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • масло вершкове – для змащування дека

Приготування:

Спочатку підготуємо м’ясо. Три курячі філе, загальною вагою 1 кг, миємо і обсушуємо паперовими рушниками. Кожне філе розрізаємо вздовж на 2-3 шматочки, залежно від товщини м’яса.

Кожен шматочок філе відбиваємо молотком для м’яса з обох боків. М’ясо солимо за смаком та перчимо. Приправи рівномірно розподіляємо руками. З іншого боку філе теж трохи солимо.

Велике деко змащуємо вершковим маслом. На підготовлений лист викладаємо шматочки філе.

Готуємо начинку. П’ять варених яєць тремо на великій тертці. 50 г сиру теж тремо на великій тертці.

До підготовлених яєць додаємо тертий сир, 3 ч. л. гірчиці зернами, перчимо на смак і додаємо 2-3 ст. л. несолодкого йогурту. Все перемішуємо до одержання однорідної маси.

Приготовлену суміш акуратно викладаємо на філе. На кожне філе приблизно йде 1 ст. л. начинки. Начинку рівномірно розподіляємо по кожному шматочку м’яса.

Все ставимо в духовку розігріту до 180 град і запікаємо приблизно 30-35 хвилин.

Курячі відбивні в духовці вийшли дуже смачними, м’якими та соковитими. Вони чудово підходять до будь-якого гарніру. Таку страву можна подавати як на обід, так і на вечерю для сім’ї.

Нове

Популярне