Нове

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук захищатиме Україну у складі тероборони

Начальник Львівського обласного ТЦК та СП, депутат Львівської обласної ради Олександр Тіщенко у своєму фейсбуці поділився інформацією про те, що відомий український рок-музикант Святослав Вакарчук відтепер захищатиме Львів у складі тероборони. На особистій сторінці держслужбовець поділився фотознімком зі співаком і побажав музиканту “солдатського щастя”. Також, Тіщенко зазначив, що захищати свою країну – військовий обов’язок Святослава. Підсумовуючи, начальник додав, що Україна обов’язково переможе.

“Офіцер запасу, почесний громадянин Львова, музикант і лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук став у бойовий стрій захисників України!” – написав Тіщенко в коментарі до фотознімка.

Слід зазначити, що від початку в Україні Святослав Вакарчук об’їхав багато українських міст, які потерпіли напади російських окупантів, де підтримував солдатів, медиків та постраждалих. Відтак, музикант побував у Харкові відразу після того, як центр “міста-героя” було розтрощено російськими ракетами. Далі Святослав попрямував підтримувати бойовий дух Одеситів.

Вакарчук веде активну інформаційну боротьбу проти російської агресії і закликає Росію припинити війну.

Нове

Популярне