Покажу вам як приготувати та оригінально подати картопляні човники з правильною начинкою. Рецепт дуже простий і потрібен лише набір найдоступніших продуктів.
Інгредієнти:
- Картопля
- Мариновані огірки
- Вершкове масло
- Бекон
- Сир
- Зелена цибуля
- Сіль
Приготування:
Велику картоплю загортаємо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Поки картопля запікається займаємося начинкою. Дрібно нарізаємо зелену цибульку, мариновані огірочки, бекон і тремо на тертці сир. Запечену картоплю у фользі розрізаємо на дві частини, в середину кладемо шматочок вершкового масла, додаємо тертий сир, перемішуємо. За смаком солимо і посипаємо зверху зеленою цибулькою. Другу картоплину також розрізаємо, додаємо шматочок вершкового масла, мариновані огірочки і все перемішуємо. Третю картоплину начиняємо беконом, додаємо сир, все добре перемішуємо і зверху посипаємо зеленою цибулею. Картоплю з різними начинками викладаємо на тарілку та подаємо до столу.
Смачного!