Нове

Алан Бадоєв відповів Тіматі на погрози Максу Барських

Як раніше стало відомо, російський репер Тіматі виступив з погрозами до українського музиканта Макса Барських і зазначив, що їм доведеться колись зустрітися на одній сцені. Тіматі не сподобався вираз, який прозвучав з вуст Барських про те, що “Росія дірява країна”. Тому, репер вирішив пригрозити Максу і пообіцяв, що колись йому покаже “хто є хто”.

Продюсер та кліпмейкер Макса Барських Алан Бадоєв не залишився осторонь погроз в адресу свого підопічного і вирішив різко відповісти Тіматі. Він зняв відеозвернення, яке адресував російському реперу і розмістив його у своєму інстаграмі.

«Тіматі, твоя риторика зрозуміла, люди загалом звикли до неї після кожного МузТВ. Ти часто висловлюєшся подібним чином, намагаючись відтягнути на себе шматочок уваги. Я не думаю, що це когось дивує. Ти часто ображаєш людей, а потім пишеш із ними дуети.” – зазначив у дописі Алан Бадоєв.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Alan Badoev (@alanbadoev)

Продюсер також зазначив, що зараз не час звертати увагу на дрібні сварки, адже гинуть люди. Сотні людей. Українські міста зруйновані російськими окупантами. Також, Бадоєв пообіцяв, що колись запросить Тіматі до України, щоб він мій на власні очі побачити, що сталося з мирними містами з вини його президента.

У своєму дописі Алан відзначив Потапа і щиро подякував йому за підтримку.

До свого відеозвернення продюсер також додав світлини та відеозаписи, на яких показав події в сучасній Україні, сподіваючись, таким чином достукатися до свідомості російських зірок.

Нове

Популярне