Нове

Потапу надходять погрози з російського номера телефону

Відомий український продюсер та музикант Олексій Потапенко (більше відомий, як Потап) після вторгнення російських військ на українські території активно відстоює свою громадську позицію. На своїй сторінці в інстаграмі Потап неодноразово ділиться різкими дописами, в яких звертається до прихильників путінського режиму з закликами “схаменутися, поки не пізно”.

Днями, на номер Потапа почали надходити СМС повідомлення з погрозами. Скрін з таким повідомленням Олексій розмістив у своєму інстаграмі.

Слід зазначити, що повідомлення з текстом – “Ми тебе знайшли. Чекай гостей.” – надіслано з російського номера телефону.

Потап зазначив, що, якщо в його сторону звучать погрози, значить він робить все так, як потрібно. Співак зазначає, що впевнений, що його меседжі дійшли до потрібного адресата і заклики добре почуті.

“Погрози полетіли у бік усіх, хто розплющує очі на “спецоперацію”, яка є геноцидом та війною з боку Путіна” – підкреслив Олексій Потапенко у своєму пості.

Продовжуючи, співак зізнається, що раніше мій запанікувати від таких погроз. Проте, дивлячись на кадри з розтрощеного Чернігова, який нахабно нищать путінські війська, у нього виникає лише злість і ненависть до тих, хто розпочав цю війну.

“Україна тримайся рідненька! Підтримувати твій дух, запалювати серця для мене найвеличніша честь і місія! Слава Україні! – підсумував український музикант.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Нове

Популярне