Нове

Модні сукні цієї весни, які поєднуються з верхнім одягом

З приходом весни важливе місце у гардеробі жінок займають стильні сукні. Адже будуть потепління і жінки захочуть більше уваги приділити своїм образам, до того ж і погода дозволяє. На весну найкращим вибором стануть сукні яскравих відтінків, які точно скрасять сірі будні.

Пропоную добірку стильних моделей, які актуальні на весняний період і чудово виглядатимуть з верхнім одягом.

Дизайнери та стилісти радять придивитися до незвичайних для себе моделей суконь цієї весни. Популярність набирають сукні у квіткових мотивах, з різними абстракціями та незвичними візерунками.

Якщо у вашому гардеробі ніколи не було сукні в квітковому принті, то весна – це час спробувати незвичайне для себе.

Квіткові принти різноманітні та вражають кожну даму. Великі квіти або дрібний квітковий принт підійде для будь-якого заходу, залежно від ситуації. Більші квіткові мотиви актуальні на вечірній захід. Розслаблені моделі з дрібними гілочками та пелюсточками подарують елегантний і водночас ніжний образ.

На кожен день актуальна довжина міді або міні, з укороченим або подовженим рукавом. Завершальним доповненням для образу із сукнею стануть високі чоботи та класичне пальто.

Для найсміливіших стилісти пропонують сукні з вирізом на спині або з легкою асиметрією.

Горошок, клітина та смужка так само не здають позиції і продовжують радувати модниць. Приталені, прямі моделі в довжині міді найчастіше можна зустріти на жінках, які цінують комфорт та розкіш. Витримані та лаконічні моделі з легкими принтами виглядатимуть виграшно та дорого. Варто зазначити, що перелічені принти не будуть здешевлювати образ. Тому варто вибирати вже відомі моделі суконь, які прості у своєму виконанні.

Класичний варіант залишається поза модою і продовжує завойовувати увагу модниць. Найчастіше це середня довжина та довгий рукав. Класика представлена ​​у нейтральних відтінках із мінімальним декором. Такий стиль чудово підійде на ранню весну і для ділових жінок. Не важко комбінувати таку модель з високими чоботями, тренчем або пальто.

Модними залишаються весняні кольори, серед яких рожевий, персиковий, лавандовий та морквяний.

Сукня сорочка замінить будь-який повсякденний образ. Неможливо уявити більш комфортну модель, ніж сукня-сорочка. На прогулянку, роботу або ділову вечерю точно допоможе дана модель. Воно представлене у різних варіаціях – у класичному крої, з рюшами чи об’ємними рукавами. Ця сукня підійде будь-якій жінці, незалежно від типу фігури. Адже сукню-сорочку можна носити як з ремінцем, підкресливши талію, так і без нього, отримавши вільний крій оверсайз. Сміливо накидаємо зверху пальто, стьобану куртку або косуху і вирушаємо у справах.

На ранню весну підійдуть сукні із щільних тканин, доповнені мереживом або ґудзиками. Зазвичай такі сукні трохи вищі за коліна і представлені у вільному крої. Приталені сукні з мінімальним декором актуальні у будь-який час. Якщо у вашому гардеробі є така, то обов’язково надягайте її цієї весни.

Нове

Популярне