Пропоную на вечерю приготувати свинячу грудинку з овочами в пиві – рецепт, який підкорить усіх!
М’ясо виходить ніжним, ароматним та неймовірно смачним. Обов’язково приготуйте цей делікатес і влаштуйте собі та своїм рідним королівську вечерю.
Інгредієнти:
- Свиняча грудинка
- Пиво темне – 0.5 л
- Морква – 1 шт
- Помідор – 1 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Цукор – 50-70 г
- Стебло селери
- Імбир – невеликий шматочок
- Перець чилі – 1 шт
- Чебрець – 1 гілочка
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Рослинна олія
- Зелена цибуля
Приготування:
Томат ріжемо на 4 частини, великими кружальцями нарізаємо моркву. Ріжемо селеру, імбир, гострий перець і великими шматочками нарізаємо болгарський перець. Грудинку розрізаємо на 2 частини та відправляємо на розігріту сковороду шкірою вниз. Додаємо моркву, солимо, перчимо. Через пару хвилин перевертаємо грудинку і додаємо трохи олії. Відправляємо в сковороду нарізані перець, імбир, селеру і гілочку чебрецю. Насипаємо в сковороду цукор, додаємо скибочки томату і заливаємо м’ясо з овочами темним пивом.
Сковороду накриваємо фольгою (або кришкою) та на невеликому вогні тушкуємо 80 хвилин. На тарілку викладаємо овочі та нарізану скибочками апетитну грудинку. М’ясо поливаємо соусом, що залишився в сковороді, прикрашаємо зеленою цибулькою і подаємо до столу. Смачного!