Нове

Alina Pash зізналася, чому співала російською мовою

Свою сольну кар’єру Аліна Паш почала близько чотирьох років тому. Співачка стала фіналісткою шоу “Х-фактор”, а згодом гучно заявила про себе треком Bitanga. У пісні співачка майстерно переплела етнічні мотиви з сучасною поп-музикою.

Аліна розповідає, що розпочинала свою кар’єру, співаючи пісні російською мовою. Зірка зізнається, що робила це під впливом бойфренда, хоча їй це не приносило задоволення. Хлопець Аліни був з Росії, тому вона таким чином прагнула сподобатися йому.

“У мене в першому альбомі є кілька російськомовних пісень. Лише тому, що я загравала. Ці пісні – “борзі”, але в них немає того коріння, сили, які я знаходжу в українській мові” – зізнається співачка.

Також дівчина розповідає, що той жіночний образ, який був у неї на початку її кар’єри, був зовсім їй не до душі. Дівчина не комфортно відчувала себе у сукнях з декольте та кучерями на голові.

Лише зараз співачка відчуває, що повністю задоволена, як своїми піснями, так і своїм образом. Артистка збирається популяризувати українську музику і прагне заявити про себе на весь світ.

Нове

Популярне