Нове

Наречений Анни Трінчер розповів, скільки заплатив людям за тату з її обличчям

Дуже оригінальним подарунком здивував свою кохану відомий блогер Олександр Волошин. Він знайшов 14 добровольців, які погодилися на своєму тілі зробити татуювання, на якому буде зображено Анну Трінчер.

Такий шалений вчинок зірка інстаграму вирішив зробити, щоб справити враження на свою наречену. Блогер зізнається, що готовий був зовсім не жаліти коштів на втілення такої божевільної ідеї, проте, охочі виявилися зовсім не жадібними.

Волошин розповідає, що зробити татуювання, за яке ще й заплатять гроші він пропонував людям у різних спільнотах. Проте, з самого початку не було зазначено, яке ж саме тату учасники експерименту можуть розмістити на своєму тілі.

Волошин зізнався, що дехто попросив, всього лиш одну тисячу гривень. А чоловіку, що “набив тату” на потилиці Олександру довелося заплатити 300 доларів. Проте, блогер не жалів грошей на свою ідею і був готовий виділити на весь експеримент цілих 10 000 доларів.

“Я думав якийсь Ані сюрприз зробити незвичайний… В мене в голові була картинка. Я знав, що Аня о**їє. З самого початку це було не для хайпу, а щоб здивувати її” – зауважив скандальний блогер.

Нове

Популярне