Нове

Фронтмен групи “Тартак” Олександр Положинський підписав контракт на військову службу в резерві ЗСУ

Український виконавець, колишній фронтмен групи “Тартак” Олександр Положинський підписав контракт на проходження військової служби в резерві Збройних сил України. Про це він повідомив 15 лютого у Facebook.

“Це мало статися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І так, уже здоровий”, – написав Положинський.

Своє повідомлення музикант проілюстрував фотографією, де він тримає особисту справу рядового Положинського Олександра Євгенійовича, видану Луцьким об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

На згадку в коментарях про російського терориста Ігоря Гіркіна та українських партизанів Положинський відповів: “Нах і Гіркіна, і Путіна”.

У віці 14–15 років Положинський навчався у Львівському ліцеї імені Героїв Крут.

“Не довчився я там із декількох причин, тому військовим не став, але неоціненний досвід допомагає в житті повсякчас. Той час став дуже важливим для мене, це справжня чоловіча школа. Тому станете ви військовими чи ні, у будь-якому разі життя тут навчитеся”,– розповів музикант виданню.

ДжерелоГордон

Нове

Популярне