Нове

Омлет — 5 смачних рецептів приготування в духовці

Встань завтра раніше і приготуй своїм рідним смачний омлет у духовці. Ми зібрали 5 апетитних рецептів, серед яких ти зможеш вибрати відповідний варіант. Гарантуємо, простота та результат тебе приємно здивують!

Пишний омлет у духовці

Почни свій день із шикарного омлету!

Тобі знадобиться: 3 курячі яйця, пів склянки теплого молока, 10 г вершкового масла, мелений чорний перець, сіль.

Яйця злегка збий з сіллю і меленим перцем. Додай тепле молоко, добре перемішай і влий у змащену форму. Запікай омлет 15-20 хвилин при 180 градусах.

Омлет без молока у духовці

Справжня паличка-виручалочка, коли закінчилося молоко.

Тобі знадобиться: 5 курячих яєць, 20 г вершкового масла, мелений чорний перець, сіль.

Збий яйця з сіллю і меленим перцем. Влий отриману масу в змащену форму та запікай омлет 20 хвилин у духовці при температурі 180 градусів.

Омлет із сиром у духовці

Високо змащуйте стінки форми, щоб омлет зміг добре піднятися.

Тобі знадобиться: 4 курячі яйця, 150 г твердого сиру, 100 мл молока, 10 г вершкового масла, мелений чорний перець, сіль.

Яйця злегка збий з сіллю і меленим перцем. Додай тертий сир, тепле молоко і добре перемішай. Влий яєчну масу в змащену форму і запікайте 20 хвилин у духовці при температурі 180 градусів.

Омлет з шинкою та сиром у духовці

Для цього рецепту тобі не знадобиться міксер, досить просто добре розмішати яйця виделкою.

Тобі знадобиться: 5 курячих яєць, 100 г шинки, 100 г твердого сиру, пів склянки молока, 2 ст. ложки борошна, 20 г вершкового масла, мелений чорний перець, сіль.

Шинку дрібно наріж, сир натри на тертці. Яйця злегка збий із сіллю та меленим перцем. Додай тепле молоко, шинку, сир та борошно. Перемішай, вилий у змащену форму та запікай омлет у духовці 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Запечений омлет із грибами та шинкою

Гриби можна додатково обсмажити кілька хвилин на швидкому вогні.

Тобі знадобиться: 4 курячі яйця, 100 г шинки, 100 г грибів, 2 ст.л. борошна, 100 мл молока, 20 г вершкового масла, мелений мускатний горіх, сіль.

Яйця збий з сіллю і мускатним горіхом. Додай борошно, тепле молоко, подрібнені гриби та шинку. Перемішай і вилий отриману масу в змащену форму. Запікай 20 хвилин у духовці при 180 градусах.

Нове

Популярне