Печиво виходить м’яким, ароматним та дуже смачним. Дуже простий рецепт, з яким не доведеться возитися, просто все змішаємо і можна пекти. Всім любителям сирної випічки рекомендую приготувати це печиво.
Інгредієнти:
- Сир – 400 г
- Яйця – 2 шт.
- Масло вершкове – 10-20 г (м’яке)
- Цукор – 3 ст.л
- Борошно – 0,5 ст. (склянка 250 мл)
- Шоколад. Краплі – 40 г (родзинки, чорнослив, цукати, ягоди тощо)
- Розпушувач – 0,5 ч.л
- Дрібка солі
- Цукрова пудра
Інгредієнти:
Готуємо сирне тісто. Перемішуємо виделкою 2 яйця, щіпку солі та 3 ст.л цукру.
Тепер до яєчної суміші додаємо 400 г сиру, 10-20 г м’якого вершкового масла. Розминаємо і добре перемішуємо вилкою.
Тепер додамо пів склянки борошна і 1/2 ч.л. розпушувача і перемішаємо. Якщо тісто у вас занадто рідке і просто стікає з ложки, додайте трохи борошна.
У сирне тісто додаємо 40 г шоколадних крапель, можна родзинок, сухофруктів, цукатів, ягід тощо. Перемішаємо і все готове.
Тісто має вийти досить густе, на лист я викладаю печиво ложкою.
Деко застилаємо пергаментом і розподіляємо печиво. Ставимо запікатись у розігріту духовку до 180 С на 15-20 хвилин.
Ось сирне печиво й готове. М’яке та дуже смачне. Відмінний варіант домашньої випічки для сімейного чаювання.
Смачного!