Нове

Wellboy прогулявся з Поплавським університетом босоніж

Автор хіта «Гуси» заявив, що в його рідному Київському університеті культури та мистецтв було дві популярні людини – він і ректор вишу.

Співак Wellboy зізнався, що колись із однокурсниками у виші «пили горілку і вірили, що кожен із нас кимось стане»

Один із учасників Нацвідбору на Євробачення, співак Антон Вельбой (сценічне ім’я Wellboy) приїхав у гості до Київського національного університету культури та мистецтв, де навчався. Артиста зустрів ректор Поплавський, вони поважно пройшлися коридорами вишу. Щоб якось розрядити обстановку, якийсь момент Антон зняв взуття і став пересуватися босоніж. Поплавський спочатку закликав до дисципліни: «Малий, ти чого босоніж в університеті гуляєш?», але потім передумав: «Супер!».

«До сімнадцяти років я далі за свою область не виїжджав, тут після школи якимось дивом мені вдалося вступити до Києва. Святкували всім селом! Я здав творчий конкурс на максимальний бал 200 та став студентом університету культури. А далі почалося цікаве студентське життя, я навчався на режисурі естради, і ми практично жили в університеті: залишалися там до пізньої ночі, готуючи творчі покази, номери, етюди. Ми кайфували від цього. Мене оточувало купа творчих, креативних та талановитих людей, з якими ми творили, фантазували, пили горілку та вірили в те, що кожен із нас кимось стане», – підписав Вельбой пост.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Антон Вельбой | WELLBOY🇺🇦 (@a.wellboy)

Джерелоglavcom.ua

Нове

Популярне