Нове

Сірий манікюр 2022 – фото, дизайн, тренди та новинки сірого манікюру

Нейтральний манікюр має величезну перевагу: він здатний входити в найрізноманітніші луки, незалежно від того, щоденне це або вечірнє вбрання.

До категорії нейтрального нейл-арту можна віднести і сірий манікюр 2022, який без проблем прикрасить більшість ваших аутфітів для буденних днів, а з правильним декором зуміє стати тією легкою та чарівною родзинкою, якої може потребувати вечірнє вбрання.

Сірий дизайн нігтів 2022 – це вибір багатьох жінок різного віку, які бажають виглядати дорого і чарівно, тому що сірий манікюр, як і сірий колір, можна назвати базовим, адже він гармоніює з речами не лише одного стилю, а всіх напрямів.

Хоча монохромний сірий манікюр, як і інші варіанти дизайнів у лаконічному однотонному виконанні, актуальний завжди, оскільки ми вирішили представити різнопланові тенденції та тренди сірого дизайну, ми розповімо вам і про інші рішення, що пропонують нам таланти нейл-арту.

Примітно, що сірий манікюр, а саме сірий гель-лак чудово поєднується з іншими відтінками гель-лаків, тому ви завжди зможете надати настрою вашому нейл-арту, доповнивши сірий червоним, жовтим, блакитним, ліловим, чорним, зеленим, рожевим, білим і іншими тонами, тому що сірий манікюр базовий – з ним ідеально виглядає будь-який інший відтінок.

Останнім часом особливо популярним є сірий манікюр з елементами, малюнками, оформленням, що виконано в пастельній гамі.

І рожево-сірий манікюр, і сірий дизайн нігтів з лимонним, бірюзовим, бузковим, м’ятним, блакитним кольором відмінно виглядатиме на нігтиках різної довжини, форми, розміру, оскільки у весняно-літній період ці відтінки є визначальними у безлічі аутфітів.

Сірий манікюр може стати тлом, а пастельний спектр кольорів бути задіяним для створення лаконічного дизайну у вигляді смужок, колорблоків, горошку, трафаретних малюнків тощо.

Сірі нігті не менш круто виглядають з елементами в яскравому виконанні, а також з  темними деталями, які в тандемі є гармонійними для зимово-весняних реалізацій.

Окремо варто позначити сірий манікюр з мерехтливим ефектом, що можна виконати не так за допомогою гель-лаків, як утирання, блискіток різних фракцій, фольги, мерехтливих павутинок сірого відтінку.

Сірий манікюр, що сяє нотками розкоші, ви зможете задіяти для святкових луків, і зокрема новорічного нейл-арту.

Також срібний манікюр сірого кольору чудово впишеться в зимовий дизайн нігтів, адже саме сяйво срібла цього сезону може входити, як у повсякденний, так і у вечірній нейл-дизайн.

Переглядаючи багато прикладів, ми помітили, що срібні нотки майстри манікюру впроваджують не тільки в осінньо-зимові дизайни, а й у весняно-літній манікюр у комбінованому виконанні, де сірі нігті з мерехтливим ефектом доповнять переливи омбре, геометрію, точковий дизайн, манікюр зі стразами. і т.д.

Короткий сірий манікюр

Оскільки короткі сірі нігті виглядають дуже акуратно і стримано, саме короткий сірий манікюр став одним з найбільш популярних в найближчому сезоні.

Наздогін монохромним варіантам фахівці запропонували жінкам спробувати флористичний сірий манікюр в мінімалістичному дизайні, сірий дизайн нігтів зі смужками, а також комбінований складний нейл-арт сірого кольору, що може поєднувати кілька компонентів.

Сірі нігті з написами

Якщо ви бажаєте креативу, тоді вам сподобаються сірі нігті, виконані за участю яскравих відтінків, а також оригінальних написів та фраз – мотиваторів, що дозволять вам залишатися на позитиві.

Такий сірий манікюр, як правило, краще робити на середніх та довгих нігтиках, щоб було місце розгулятися фантазії.

Цікаво виглядає подібний сірий дизайн нігтів на гострій, овальній, мигдалеподібній формі нігтьових пластин.

Оригінальний сірий манікюр із різноколірними смужками

Смугастий сірий манікюр – це класика, адже смужки виглядають на сірому фоні дуже витончено і не зухвало.

Проте, модний сірий дизайн нігтів можна урізноманітнити різними видами смужок:

  • горизонтальними
  • вертикальними
  • діагональними
  • різної довжини та ширини
  • різноколірними

Новий сірий манікюр з павутинкою та фольгою

Якщо вам хочеться оригінальних рішень, тоді вам, безсумнівно, сподобається наступний підібраний нами варіант, а саме сірий манікюр з фольгою і павутинкою.

Такий сірий дизайн нігтів з павутинкою (білою, чорною, срібною) можна виконати на будь-якій довжині та формі нігтьових пластин.

Як бачите, сірий нейл-арт виглядає ніби недбало, а насправді – дизайн дуже делікатний і копіткий у виконанні.

Сірий манікюр із переходом кольору

Омбре вже давно можна називати класикою сучасного нейл-арту, проте сірий манікюр у техніці омбре виглядає дуже таємничо та розкішно.

Як бачите, сірі нігті з градієнтом можна скомбінувати з фольгою, кришталевою крихтою, надавши цьому варіанту особливої ​​урочистості.

Більш повсякденно, але дуже стильно виглядають сірі нігті з різноколірними переходами, в яких можуть брати участь як різні за насиченістю сірі тони, так і гель-лаки з іншої палітри.

Новомодний матовий сірий манікюр з ефектом ртуті

Матовість нігтів – ознака розкоші в нейл-дизайні, а поєднання матового покриття з ефектом рідкого металу створить ультра модний сірий манікюр, який доповнить будь-який вечірній лук.

Сльози єдинорога можуть прикрашати матові сірі нігті не лише із золотим переливом, а й срібним та кольоровим.

Якщо прикрашати сірий манікюр таким ефектом на всіх нігтьових пластинах для вас надмірно, тоді ви можете оформити ртутними крапельками лише один або два пальчики.

Сірий манікюр з малюнками та візерунками

Ваші сірі нігті можуть бути ніжними, яскравими, витонченими, креативними.

Якщо ви хочете додати сірому нейл-арту особливого шику, тоді зробіть на сірому фоні яскравий малюнок в об’ємному виконанні, підтримавши композицію яскравими вкрапленнями гель-лаків.

Також сірий манікюр буде виглядати гармонійно з мінімалістичними та крихкими флористичними малюнками, геометричними орнаментами, горошком, в’язаним візерунком та ін.

Сірі нігті та абстрактний дизайн

Змішуючи нейтральність сірого відтінку з незвичайністю абстрактних зображень, ви отримаєте чудовий нейл-арт для особливо яскравих образів.

Абстракція може бути представлена ​​і переходом кольору, і поєднанням колористичних блоків, і комбінацією фігур, гель-лаків, негативного простору та інших неймовірних поєднань елементів.

Пам’ятайте, що абстрактний сірий дизайн нігтів можна виконати тільки акцентно, тим самим нейтралізувавши надмірну виразність абстрактного оформлення.

Сірий дизайн нігтів з візерунком «природні текстури»

Популярна техніка прикрашати нігтики природними орнаментами підкорила багатьох модниць, викликавши у них бажання робити сірий манікюр із мармуровим візерунком і на кожен день, і як вечірній дизайн.

Як можна бачити на фото, сірий манікюр можна легко скомбінувати з білим пудровим гель-лаком, поєднуючи в тандемі і легкий мармуровий малюнок.

Також ефектно виглядатимуть однотонні сірі нігті, прикрашені природним візерунком в ансамблі зі смужками з фольги.

Сірий манікюр з мерехтінням та зимовими малюнками

Повертаючись до сірого відтінку, як базового, багато майстрів використовують його як актуальний тон нігтів на зиму.

Зимовий сірий манікюр з фольгою, блискітками, ніжними зимовими візерунками та малюнками чудово виглядатимуть і на новорічних нігтиках, і у повсякденному зимовому дизайні.

Неймовірно виглядає сірий манікюр з білими і срібними сніжинками, що найкраще передають настрій цієї чудової пори.

Далі пропонуємо оцінити ще більше варіантів приголомшливого дизайну в нейтральному сірому…

Нове

Популярне