Нове

Фарширована форель з грушею

Пропоную приготувати фаршировану форель з ароматним сиром та солодкою грушею. Любителям екзотичних страв цей рецепт сподобається. Страва стане головною окрасою вашого святкового столу.

Готується дуже просто і з приготуванням справиться практично кожен. Приготуйте за нашим рецептом фаршировану рибку та порадуйте гостей чудовою святковою стравою.

Інгредієнти:

  • Форель
  • Болгарський перець
  • Груша
  • Сир
  • Томати черрі
  • Вершкове масло
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Перець
  • кріп

Приготування:

Для початку форель очищаємо від кісток, хребта та видаляємо зябра, намагаючись не пошкодити шкіру. Великими часточками ріжемо болгарський перець, грушу та великими шматочками нарізаємо сир. Усередину рибки кладемо шматочок вершкового масла, сир, болгарський перець та шматочки груші. Зверху кладемо пару гілочок ароматного кропу, до смаку солимо і перчимо. Начинку акуратно загортаємо та викладаємо рибу швом вниз на пергамент. Форель поливаємо олією і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 17 хвилин. Готову рибку викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та улюбленою зеленню.

Запечену форель можна подати з рисовим або картопляним гарніром – впевнена вам сподобається. Смачого!

Нове

Популярне