Нове

Найсмачніша вечеря зі звичайних продуктів: тюфтелі з квасолею та яйцями на сковороді

Тюфтельки з яйцями та квасолею це чудовий варіант швидкої вечері для всієї сім’ї. Страва нескладна, а виходить ситною, ароматною і дуже смачною. У ній чудово поєднуються ароматні м’ясні тюфтелька, ніжна квасоля та яйця.

Готується така вечеря дуже легко і з доступних продуктів. Весь процес приготування займе у вас не більше пів години. До речі, фарш для фрикадельок можна використовувати будь-який, який є у вас.

Обов’язково скористайтесь рецептом такої ситної страви на вечерю для сім’ї. Це дуже смачно, доступно та нескладно.

Інгредієнти:

  • квасоля в томаті – 1 банка (500 мл)
  • фарш свинячий (яловичий) – 350 г
  • яйця – 4 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • кріп – пучок
  • сіль – 1/4 ст. л.
  • перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Спочатку підготуємо усі інгредієнти. Дві цибулини середнього розміру нарізаємо кубиками. Одну використовуємо для приготування тюфтельок, а другу для пасерування.

Готуємо тюфтельки. У миску кладемо 350 г фаршу, я використовую свинячий. Солимо фарш приблизно 1/4 ст. л. солі. Перчим чорним меленим перцем. Насипаємо 2 ст. л. мелених сухарів. Замість сухарів можна використовувати 2 скибочки розмоченого білого хліба. Сюди додаємо дрібно нарізану невелику цибулину. Усе перемішуємо.

З приготовленого фаршу формуємо маленькі тюфтельки. На добре розігріту сковороду з олією кладемо приготовлені тюфтельки.

Обсмажуємо тюфтельки з усіх боків до красивої золотистої скориночки.
Готові тюфтельки знімаємо зі сковороди.

У сковороду кладемо нарізану цибулю, що залишилася. Пасеруємо до золотистості.

До готової цибулі додаємо приготовлені тюфтельки. Перемішуємо. Сюди ж до сковороди додаємо консервовану квасолю.

Перемішуємо, накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Тюфтельки з квасолею вже розігрілися, розбиваємо до них 4 яйця. Яйця трохи солимо. Сковороду накриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні до готовності яєць.

Страва готова. Нарізаємо невеликий пучок зелені, я нарізала кріп. На стіл страву подаємо в гарячому вигляді. При подачі посипаємо зеленню.

Смачного!

Нове

Популярне