Приготуймо апетитні котлети з хрусткою скоринкою і ніжні всередині. Такі котлетки дозволять подати картоплю у новому, незвичному вигляді.
Страва готується дуже просто, а на смак рекомендую спробувати і переконатися самим – впевнена, вам сподобається.
Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт
- Цибуля – 2 шт
- Яйце – 1 шт
- Борошно – 100 г
- Рослинна олія
- кріп
- Сметана
Приготування:
Очищену картоплю ріжемо на кілька частин і до готовності відварюємо у підсоленій воді. Дрібно нарізаємо цибулю і на олії обсмажуємо до золотистого кольору. Картоплю розминаємо у пюре. За смаком перчимо і додаємо одне яйце. Все ретельно перемішуємо, відправляємо в картоплю обсмажену цибулю, борошно та знову перемішуємо. З картопляного пюре формуємо пиріг, посипаємо борошном і за допомогою склянки вирізаємо невеликі і однакові котлетки. Котлетки обвалюємо в борошні і з двох сторін обсмажуємо на олії. На тарілку викладаємо пікантний маринований перчик та апетитні котлетки.
Подаємо зі сметанною, прикрасивши страву ароматним кропом. Смачного!