Нове

Простий рецепт м’якого яблучного печива

Простий рецепт м’якого печива з яблуками! На приготування потрібно зовсім небагато часу та найдоступніші продукти.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 100 г цукру
  • 100 г вершкового масла, м’якого
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • дрібка солі
  • 200 г яблук (2 шт.)

Приготування:

Вершкове масло має бути м’яким, його потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Духовку вмикаю розігріватися до 200 °С.

До м’якого вершкового масла додаю цукор, ванільний цукор, дрібку солі.

Збиваю до світлої та пишної маси. Додаю яйце і збиваю ще кілька хвилин. Борошно змішую з розпушувачем і просіюю в миску. Перемішую лопаткою чи ложкою. Вийшло м’яке тісто, трохи липке.

Яблука нарізаю на маленькі шматочки та підмішую в тісто. Формую кульки розміром з волоський горіх і викладаю на лист, на пергамент.

Випікати печиво потрібно при 200 ° С – 20 хвилин.

Яблука можна замінити на груші або сухофрукти, наприклад родзинки.

Смачного!

Нове

Популярне