Простий рецепт м’якого печива з яблуками! На приготування потрібно зовсім небагато часу та найдоступніші продукти.
Інгредієнти:
- 200 г борошна
- 100 г цукру
- 100 г вершкового масла, м’якого
- 1 яйце
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. ванільного цукру
- дрібка солі
- 200 г яблук (2 шт.)
Приготування:
Вершкове масло має бути м’яким, його потрібно заздалегідь дістати з холодильника. Духовку вмикаю розігріватися до 200 °С.
До м’якого вершкового масла додаю цукор, ванільний цукор, дрібку солі.
Збиваю до світлої та пишної маси. Додаю яйце і збиваю ще кілька хвилин. Борошно змішую з розпушувачем і просіюю в миску. Перемішую лопаткою чи ложкою. Вийшло м’яке тісто, трохи липке.
Яблука нарізаю на маленькі шматочки та підмішую в тісто. Формую кульки розміром з волоський горіх і викладаю на лист, на пергамент.
Випікати печиво потрібно при 200 ° С – 20 хвилин.
Яблука можна замінити на груші або сухофрукти, наприклад родзинки.
Смачного!