Нове

Модні жіночі стрижки 2022 на середню довжину волосся

Цього сезону стрижки на середнє волосся відповідають усім запитам сучасних жінок і навіть найкапризніших модниць. З їхньою допомогою можна отримати стильний і модний образ, відчути себе жіночною, вільною, впевненою у собі.

Цього сезону особливих новинок стилісти нам не пропонують. Як і раніше, на піку популярності будуть каскад, каре, асиметричні та градуйовані зачіски. Ефекту та стилю їм додадуть модні укладання та сучасні методи фарбування волосся.

Каскад на середнє волосся

Каскад – це універсальна модель зачіски, яка не виходить із моди вже протягом багатьох років. І в цьому немає нічого дивного. Тут можна легко експериментувати з формою та довжиною волосся, вибирати найрізноманітніші форми чубчика.

Каскад виглядає ефектно на тонкому і густому волоссі. За рахунок техніки виконання створюється додатковий обсяг. Образ виходить легким, стильним, жіночним.

Каскадні стрижки мають низку переваг.

  • Вони створюють добрий об’єм.
  • З їхньою допомогою можна легко скоригувати форму обличчя.
  • Каскад з рваними пасмами допоможе прибрати округлості та пухкі щічки.
  • Градуйований каскад розкриє тонкі риси обличчя.

Каре на середнє волосся

Стрижка каре навряд чи втратить свою актуальність найближчими роками. Вона завоювала серця багатьох жінок і дівчат, які надають перевагу красі в простоті.

У цьому сезоні пропонується велика різноманітність моделей стрижки каре на середнє волосся.

Цього року у тренді буде:

  • каре з чіткими геометричними формами;
  • подовжений варіант;
  • каре з асиметричним чубчиком;
  • каре з коротким чубчиком;
  • градуйоване каре.

Цього року стилісти пропонують укладати каре у богемному шику. Це означає, що окремі пасма можна спеціально скуйовдити, надавши волоссю невеликий безлад. Такий варіант зачіски дозволить вам змінити образ в цілому, надавши йому трохи сміливий і зухвалий вигляд.

Стрижка драбинка

Ця стрижка легко дозволить перетворити зачіску. Подібний спосіб техніки виконання часто плутають із каскадом. Їхня відмінність полягає в тому, що при каскаді вистригають пасма від підборіддя вгору. А драбинку вистригають від верхівки вниз.

Стрижка драбинка надає образу витонченого, романтичного вигляду. Це універсальна зачіска, яка підходить для будь-якої довжини волосся. Вона гармонійно виглядає на жінках будь-якого віку, підходить під будь-яку форму обличчя.

Стрижка боб із градуюванням

Стрижка боб тримає провідні позиції у 2022 році. Багато світових знаменитостей віддають перевагу цій стрижці, за рахунок чого і цього сезону дали зачісці “друге життя”.

Це практична стрижка, що не вимагає довгого укладання, підходить на всі випадки життя. Різноманітність моделей стрижки Боб дозволяє зупинитися на найкращому для себе варіанті. Стрижка підкреслить найкращі риси обличчя та завуалює все зайве.

Стрижка боб добре виглядає на густому і прямому волоссі. Градований варіант зачіски ідеально підходить для всіх форм обличчя та типів волосся. А різноманітність укладання дозволить створювати багато цікавих образів.

Незалежно від того, якому стилю ви віддаєте перевагу в одязі, стрижка Боб зробить акцент на вашій жіночності. Додати пару цікавих і незвичайних аксесуарів, і отримайте неповторний модний образ.

Асиметрія в стрижках на середнє волосся

Цього сезону асиметричні стрижки на середнє волосся зроблять все за вас. Стилісти пропонують універсальні та різноманітні приклади зачісок з асиметрією, які підійдуть для всіх вікових категорій.

На жаль, у багатьох жінок зрілого віку спрацьовує стереотип, що асиметрія для них дуже зухвало виглядає. Але саме вона у зачісці дозволить створювати унікальний стиль лише під себе. Можна просто зробити асиметричний чубок або трохи подовжити пасмо волосся лише з одного боку.

Нове

Популярне