Нове

Лобода показала фото своїх ніг, покриті синцями


Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і виступає в Російській Федерації, показала своїм фанатам шокуючу фотографію. Так пише www.trserial.net.ua, посилаючись на «ТелеНеделя».

Так, на знімку видно ноги артистки. Смороду повністю покриті великими синцями. У своєму пості в соціальній мережі Instagram Світлана Лобода відзначила, що просто обожнює свою професію. Однак кожен концерт є для неї справжнім фізичним випробуванням. І чим більше людей приходять на виступ, тим більше навантаження відчуває співачка. Власне, теперішні синці Світлани Лободи стали наслідком масштабного шоу, яке мало місце в Російській Федерації. Користувачі соціальної мережі спробували заспокоїти Світлану Лободу. Деякі висловили справжній захоплення її творчістю. Однак фанати все ж шкодують Світлану Лободу з-за того, що їй доводитися жертвувати собою заради позитивних емоцій і радості інших.

Нагадаємо, що раніше Світлана Лобода показала своє фото з двома доньками. Користувачі мережі дуже зраділи даним фактом. Адже їм не терпілося подивитися на маленьку доньку Світлани. Однак співачка і на цей раз вирішила не коказувати обличчя дитини широкій публіці. На знімку малятко повернута спиною.

Нове

Популярне