Нове

Турецькі коржики на швидку руку. Лахмаджун

Популярна страва східної кухні! Лахмаджун – хрумкий турецький коржик з пряною начинкою з яловичого фаршу. Готується дуже просто і головне швидко.

Така закуска не залишить байдужим навіть самого розпещеного гурмана. Готуйте з урахуванням того, що добавки захочуть абсолютно всі. Вам сподобається – це справді дуже апетитно та смачно!

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш – 300 г
  • Лаваш тандирний
  • Помідори – 2 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Зіра – 1/3 ч. ложки
  • Коріандр – 1/2 ч. ложки
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Селера – кілька листочків
  • Часник – 1 зубчик
  • Паприка – 2 ч. ложки
  • Рослинна олія
  • Чорний перець – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Лимонний сік
  • Турецькі коржики з начинкою

Приготування:

У ступу відправляємо коріандр, зір і трохи солі. Спеції ретельно подрібнюємо та відправляємо в миску з яловичим фаршем. Фарш за смаком перчимо і солимо. Дрібно нарізаємо два невеликі томати, зубчик часнику, листя селери і петрушки. Все відправляємо в миску з фаршем, також додаємо паприку. На великій тертці натираємо цибулю, змішуємо з невеликою кількістю солі. Цибулю трохи віджимаємо від соку і відправляємо до фаршу.

Додаємо в начинку трохи олії і все ретельно перемішуємо. Лаваш викладаємо на лист, покритий пергаментом і рівномірно наносимо тонким шаром фарш. Деко відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 7 хвилин.

Лахмаджун ріжемо на невеликі шматочки, збризкуємо лимонним соком і насолоджуємося смаком. Смачного!

Нове

Популярне