Нове

“Красуня і бджоляр”. Танкович показав рідкісне фото із дружиною

Відомий телеведучий Дмитро Танкович живе у щасливому шлюбі із моделлю Ольгою Рибкою. Подружня пара виховує єдину дочку, на ім’я Олександра. Своє сімейне дозвілля шоумен з рідними проводить у двоповерховому котеджі, який придбав близько року тому. Також він є активним користувачем Instagram. За його життям стежать 18 тисяч користувачів, для яких він є прикладом наслідування. Кожна публікація збирає величезну кількість позначок “Подобається” та сотні захоплених коментарів.

Дмитро Танкович не часто ділиться із шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж таки з’являються нові фото. Нещодавно знаменитість виклав спільний знімок зі своєю красунею-дружиною.

Щасливі кохані позували на одному з пляжів Індійського океану, точніше на Сейшельських островах. Так, перед об’єктивом камери Оля позувала в дивовижному купальнику блакитного кольору, а ось Дмитро постав із оголеним торсом.

Фоловери не пройшли повз і залишилися в захваті: “Красавчики наші. Любимо вас і сумуємо”, “Красуня красива! А бджоляр-молодець – за рік багато меду назбирав, що вистачило красуню звозити в Бучу!”, “Ну так бджоли у нього медоносні “.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Дмитрий Танкович (@tankovichd)

Джерелоclutch

Нове

Популярне