Нове

Різдвяні ласощі всього з 3-х інгредієнтів за лічені хвилини

Такі батончики ніколи не залишаються поза увагою, виходять дуже смачні, незвичайні на смак і поживні. Готуються легко, просто і без зайвого клопоту.

Інгредієнти:

  • Печиво – 300 г
  • Арахісова паста – 300 г
  • Темний шоколад – 150 г
  • Рослинна олія – 2 столові ложки

Приготування:

Викладаємо арахісову пасту в миску, додаємо подрібнене печиво і добре все перемішуємо лопаткою (маса повинна вийти дуже щільною).

З отриманої маси формуємо невеликі батончики, викладаємо на блюдо і відправляємо в морозильну камеру на 1-2 години.

Беремо чисту невелику миску, викладаємо темний шоколад і розтоплюємо його.

Потім у розтоплений шоколад вливаємо олію і добре перемішуємо ложкою.

Далі беремо по одному батончику і добряче вмочуємо в розтопленому шоколаді. І відправляємо підготовлені батончики у холодильник до застигання шоколаду.

Виймаємо з холодильника та за бажанням прикрашаємо зверху молочним шоколадом.

Смачного!

Нове

Популярне