Такі батончики ніколи не залишаються поза увагою, виходять дуже смачні, незвичайні на смак і поживні. Готуються легко, просто і без зайвого клопоту.
Інгредієнти:
- Печиво – 300 г
- Арахісова паста – 300 г
- Темний шоколад – 150 г
- Рослинна олія – 2 столові ложки
Приготування:
Викладаємо арахісову пасту в миску, додаємо подрібнене печиво і добре все перемішуємо лопаткою (маса повинна вийти дуже щільною).
З отриманої маси формуємо невеликі батончики, викладаємо на блюдо і відправляємо в морозильну камеру на 1-2 години.
Беремо чисту невелику миску, викладаємо темний шоколад і розтоплюємо його.
Потім у розтоплений шоколад вливаємо олію і добре перемішуємо ложкою.
Далі беремо по одному батончику і добряче вмочуємо в розтопленому шоколаді. І відправляємо підготовлені батончики у холодильник до застигання шоколаду.
Виймаємо з холодильника та за бажанням прикрашаємо зверху молочним шоколадом.
Смачного!