Нове

Поки мандаринів багато, готуємо з них ніжний пиріг до святкового столу

Поки багато мандаринів і йде сезон, готуємо з них ніжний, соковитий і смачний пиріг до чаю на святковий стіл. Пиріг на столі виглядає дуже красиво та апетитно, а робиться простіше простого та швидко.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 г
  • Цукор – 150 г
  • Молоко – 50 мл
  • Рослинна олія – 100 мл
  • Яйця – 3 штуки
  • Мандарини 6-8 штук
  • Сода – 1/4 чайної ложки
  • Ванілін – 1/4 чайної ложки

Приготування:

У велику миску розбиваємо яйця, кладемо цукровий пісок і збиваємо міксером до однорідності. Вливаємо молоко, соняшникову олію і ще раз збиваємо міксером.

У борошно додаємо соду, ванілін, розмішуємо і просіюємо в яєчну масу, збиваємо міксером до однорідності.

Мандарини розрізаємо навпіл, щоб вийшли кільця.

Дно форми, застелене для випікання папером, змащуємо маслом і присипаємо цукровим піском. Зверху викладаємо мандарини.

Заливаємо тістом, розрівнюємо та випікаємо 45 хвилин при 180 градусах. Готовий пиріг перевертаємо, знімаємо папір та подаємо на стіл!

Смачного!

Нове

Популярне