Нове

Найніжніші ласощі нашвидкуруч: без духовки, желатину та борошна

Сьогодні готуємо найніжніші і дуже смачні ласощі нашвидкуруч. Приготування просте, без духовки, без борошна та желатину. Такий десерт дуже красиво та апетитно виглядає на святковому столі.

Інгредієнти:

  • Печиво – 200 г
  • Масло вершкове – 80 г
  • Яйця – 2 штуки
  • Цукрова пудра – 100 г + 50 г
  • Йогурт – 500 мл
  • Крохмаль – 60 г
  • Сир – 200 г
  • Сметана – 50 г
  • Какао – 3 ст. ложки
  • Ванілін – 1/4 чайної ложки

Приготування:

Подрібнюємо печиво та викладаємо у глибоку миску великого розміру.

Вливаємо в печиво розтоплене вершкове масло, добре перемішуємо і пересипаємо у форму. Добре приминаємо дно склянкою.

У чисту миску додаємо яйця, цукрову пудру збиваємо міксером до однорідності.

Виливаємо масу в невелику каструльку, потім вливаємо йогурт (у мене полуничний), всипаємо крохмаль, перемішуємо і ставимо на вогонь (варимо до загустіння).

Потім перекладаємо готову масу в чисту невелику миску, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо остигати.

У чисту миску кладемо сир, всипаємо цукрову пудру, какао, ванілін, сметану і збиваємо міксером до однорідності.

Остиглу яєчну масу вливаємо у форму (згори на печиво), розрівнюємо.

Потім додаємо шоколадну масу, розварюємо.

Зверху присипаємо кокосовою стружкою та відправляємо в холодильник на 4-5 годин.

Потім витягаємо з форми та подаємо до столу!

Смачного!

Нове

Популярне