Нове

Закуска “Грибна галявина”

Ця закуска це така собі інтерпретації салату «Грибна галявина». Подається вона у вигляді невеликих порційних грибочків, що виглядає дуже оригінально та апетитно. Ніжки грибків готуємо з м’якої сирно-картопляної маси, зверху якої встановлюються капелюшки маринованих печериць. Ці компоненти чудово доповнють один одного, роблячи страву дуже смачною.

Інгредієнти:

  • Білок яєчний варений – 2 шт.
  • Картопля відварена – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Сир Фета (за бажанням) – 50 г
  • Майонез -2 ст. л.
  • Часник – 1-2 шт.
  • Печериці мариновані-200 г
  • Сіль за смаком

Приготування:

Картоплю відварюємо у шкірці до готовності. Натираємо на дрібній тертці.

Яйця зваріть «круто», охолодіть, очистіть, акуратно відокремте білки від жовтків. Жовтки не знадобляться у цій страві. Білки натріть на дрібній тертці, додайте до картопляної стружки.

Твердий сир натріть на тертці з дрібними зубцями, помістіть в основний склад.

М’який сир фета подрібніть вилкою в дрібну крихту, додайте до інших компонентів.

Суміш заправте майонезом, додайте подрібнений часник, посоліть до смаку, ретельно перемішайте, з’єднуючи всі інгредієнти між собою.

Сформуйте руками конуси однакового розміру, викладіть їх на плоску тарілку на відстані один від одного.

У маринованих грибів зріжте ніжки, залишаючи лише капелюшки. Капелюшки встановіть на конуси, отримуючи маленькі грибочки.

Смачного!

Нове

Популярне