Рецепт дуже смачної закуски для святкового столу у вигляді рулетиків із начинкою. Для основи рулетів використовуємо звичайні тонкі млинці на молоці. За бажання можна використовувати свій улюблений рецепт млинців, або скористатися запропонованим. Для начинки беремо крем-сир Філадельфія та червону рибу. М’який вершковий сир ідеально доповнюють солону рибу. Рулети красиво виглядають у розрізі, виходять дуже ніжними.
Інгредієнти:
Тісто:
- Яйця – 4 шт.
- Молоко – 500 мл.
- Сіль – щіпка
- Рослинна олія – 50 мл.
- Цукор – 1 ст.л.
- Сода – щіпка
- Борошно – 170-190 г
Начинка:
- Червона риба малосольна – 300 г
- Майонез – 3 ст.л.
- Крем-сир Філадельфія – 300 г
- Італійські трави – 1 ч.л.
- Петрушка свіжа – 50 г
Приготування:
На початку посмажте млинці. Приготуйте рідке тісто для млинців. У глибоку ємність вбийте яйця, влийте молоко, олію, всипте цукор, дрібку соди та солі.
Суміш ретельно перемішайте віночком. Після цього розділіть рідку масу на дві частини, в одну всипте борошно, перемішайте.
Повинне вийти густе тісто. Перемішуйте його, поки не зникнуть всі грудочки. У густе тісто влийте другу половину яєчно-молочної суміші, ретельно перемішайте. Тепер тісто стане рідким, як на млинці.
Сковороду в період смаження можна кілька разів змастити олією. Млинці повинні вийти світлими з обох боків, сильно засмажувати їх не потрібно. Також не робіть їх дуже тонкими, щоб вони не рвалися під час скручування трубочок із начинкою.
Окремо приготуйте начинку. М’який сир Філадельфія змішайте з майонезом, додайте сухі трави, перемішайте.
Кожен млинець з одного боку змастіть сирною сумішшю по всьому периметру.
Свіжу зелень дрібно наріжте, посипте нею намазку.
Червону рибу наріжте брусками по довжині млинця. Викладіть рибу з одного краю.
Млинець із сирною начинкою та рибою заверніть у щільний рулет, щоб усередині не залишалося повітря.
Так само проробіть з іншими екземплярами.
Кожен рулет розріжте навпіл на дві частини, роблячи надріз трохи набік.
Смачного!