Нове

Грубі жіночі черевики: хіт сезону 2022

Серед хітів жіночого взуття провідні позиції у 2022 році займатимуть грубі черевики.

Це модне, стильне, практичне взуття, яке гармонійно вписується в будь-який образ.

Моделі

Дизайнери представляють великий вибір моделей даного взуття. Жінкам та дівчатам варто придивитися до традиційної моделі у класичному варіанті. Таке взуття ніколи не вийде із моди.

Найбільш модними будуть моделі черевиків для зимового сезону з хутряним оздобленням та на шнурівці. Ці декоративні елементи додадуть зухвалому образу нотку жіночності.

А тим, кому чорний відтінок вже набрид, варто придивитися до яскравих кольорів взуття. На піку популярності буде червоний колір. Можна також вибрати біле і камуфляжне забарвлення.

Дизайнери рекомендують вибирати грубі черевики з різноманітними декоративними прикрасами. Крім шнурівки це можуть бути пряжки, застібки, ланцюги. Таке взуття виглядатиме не тільки цікаво, а й надасть образу шарм та інтригу.

З чим носити грубі черевики

Сукня з грубими черевиками

Грубі черевики із сукнею – хіт наступного сезону. Така зухвала романтика сподобається багатьом. Можна вибирати сукню міні чи максі. Все на свій смак, з урахуванням форми та будови фігури.

Спідниця із грубими черевиками

Масивне взуття цікаво виглядає зі спідницями. Довжину можна вибирати будь-яку, а ось верх слід обирати грамотно. Рекомендується для верху зупинити свій вибір на водолазці, кашеміровому светрі або приталеному боді. Можна вибрати теплий бомбер.

Штани з грубими черевиками

Найуніверсальнішим варіантом можна назвати поєднання грубих черевиків із брюками та джинсами. Крій штанів може бути найрізноманітнішим:

  • широким;
  • кльош;
  • прямим;
  • звуженим;
  • обтислим.

Цей образ підійде як для повсякденного життя, так ділового стилю.

Зі спортивними штанами

При поєднанні грубих черевиків зі спортивними штанами можна легко створити цікавий і привабливий кежуал образ. Моделі штанів вибирайте на свій смак. Верх бажано доповнити светром оверсайз, лонгслів або світшот.

У наступному сезоні в моді буде стиль із грубими черевиками та штанами, заправленими всередину взуття. Такий образ буде на піку популярності.

У холодну пору року не забуваємо і про верхній одяг. Масивні черевики відмінно поєднуються з пуховиками, укороченою курткою, з хутряною жилеткою та шубою.

Грубі черевики – універсальне взуття, яке гармонійно вписується під будь-який стиль

Нове

Популярне